Saatlik işlerde alınan ekran görüntüsünde görünmesini istemediğim yerleri silsem müşteriye uyarı gidiyor mu?

Soru Saatli ücretten anlaştığım bir müşteriye hazırladığım tablo template'ini, başka bir müşteriye hazırladığım tablonun aynısından kopyalayarak yapıyorum ve time tracker'da (zaman takipçisi) o…

Esma Ergider · · 1 dk okuma

Soru

Saatli ücretten anlaştığım bir müşteriye hazırladığım tablo template'ini, başka bir müşteriye hazırladığım tablonun aynısından kopyalayarak yapıyorum ve time tracker'da (zaman takipçisi) o sırada ekran görüntüsü alınmasını istemiyorum. O alınan görüntüyü silsem, müşteriye uyarı gidiyor mu ya da orada yazıyor mu deleted capture vs. olarak?

Cevap

Kayıt ekranında aktif ekranın ekran görüntüsünü al diye bir seçenek var. Bu seçeneği seçerek kayıt tutarsanız muhtemelen ikinci ekran varsa orada tuttuğunuz ekran görüntüsünü almayacaktır.


Sıradakini oku

Twitter'da ürün satışı için müşteri nasıl bulunur?

Twitter bağlantı kurmak, iletişim kurmak ve pazarlama yapmak için iyi bir platformdur. Size sıfır maliyetle geniş bir müşteri tabanına erişim sunar. Yapmanız gereken tek şey bu müşterileri bulmak ve…

Esma Ergider · 7 Kas 2022