Profilim Gizli Olduğunda Teklif Verdiğim Kullanıcılar Profilimi Göremiyor Mu?

Soru Upwork profilimi önceden açmıştım ve işlere de başvurmuştum hatta bir iş de almıştım. Profil onay aşamasını da geçmiştim ama bir süredir Upwork'ü aktif olarak kullanmayınca profil bağlantıma…

Esma Ergider · · 1 dk okuma

Soru

Upwork profilimi önceden açmıştım ve işlere de başvurmuştum hatta bir iş de almıştım. Profil onay aşamasını da geçmiştim ama bir süredir Upwork'ü aktif olarak kullanmayınca profil bağlantıma tıkladığımda gizlenmiş olarak görünüyor.

Gizlilik durumu açıklamasında gizliliğin kaldırılması için iş almanız gerekiyor diyor ya da ücretli Upwork Plus üyeliğine geçmeniz gerekiyor diyor.

Bu durumda başvurduğum ve teklif verdiğim müşteriler profilimi göremiyor mu?

Cevap

90 günlük sürede Upwork profilinizde bir aktiflik olmazsa profiliniz gizli olarak ayarlanır ama yine de teklif verdiğiniz müşteriler profilinizi görebilir.


Sıradakini oku

Twitter'da ürün satışı için müşteri nasıl bulunur?

Twitter bağlantı kurmak, iletişim kurmak ve pazarlama yapmak için iyi bir platformdur. Size sıfır maliyetle geniş bir müşteri tabanına erişim sunar. Yapmanız gereken tek şey bu müşterileri bulmak ve…

Esma Ergider · 7 Kas 2022